Theodore Tjong-A-Tjoe, als beeldend fotograaf bekend onder de naam “Theo Tjong”, heeft vanaf 1971 tot heden ruim 60 keren geëxposeerd. Zijn foto’s zijn o.a. op Curaçao, Italië, Nederland en Suriname geëxposeerd.

Tjong’s fotografische creaties komen tot stand middels een vooraf overwogen beslissing t.a.v. de belichting, compositie en diafragma keuze.

Middels het afdrukken van zijn foto’s op o.a. aluminium, canvas en plexiglas krijgen ze niet alleen een meerwaarde maar ook een unieke uitstraling.

Zijn foto’s die op schilderijen lijken, aldus een gehoorde opmerking, zullen bij de Art & Craft Beurs Lelydorp, op 28, 29 en 30 maart te zien zijn. De beurs wordt door Stichting Focus in samenwerking met de stichting Informatie Studie Centrum Lelydorp (ISCL), aan de fajalobilaan 13 gehouden. (Digitale presentatie)  www.stichtingfocus.com 

Ook zal hij gebruikmaken van de mogelijkheid om tijdens de beurs een collectie van 12 foto’s digitaal te presenteren. Hierbij een collectie foto’s allen gemaakt met een smartphone.