Art & Craft Fotoreportage

Van de onlangs gehouden “Art & Craft Beurs Lelydorp, heb ik van mevrouw Peggy Leckie een door haar geschoten fotoreportage gehad. Bij de “Surinaamse Fotografen Verenging” (SUFOV) is Peggy geen onbekende, vooral als het gaat om macrofotografie. Over het algemeen zien wij bij een beginneling in de fotografie, dat men van alles en nog wat fotografeert en naar gelang men bezig is serieuzer wordt in het fotograferen. T.a. hiervan is  Peggy een uitzondering. Bij mij is het vermoeden dat haar keuze om de fotografie als hobby te gaan beoefenen komt door haar liefde voor de macrofotografie. In een korte tijdbestek heeft zij zich niet alleen de nodige fotografische accessoires, maar vooral de benodigde theorie eigen gemaakt. Het is daarom niet vreemd dat onder de leden de naam Peggy haast synoniem is aan “macrofotografie”.

Geleidelijk kan gesteld worden dat zij haar fotografische kijk ook naar andere onderwerpen richt. Het is mij een genoegen u het resultaat van haar fotoreportage "Art & Craft Beurs Lelydoep" middels een samen gestelde fotocollage te presenteren.

OV) is Peggy geen onbekende, vooral als het gaat om macrofotografie. Over men van alles en nog wat fotografeerd en naar gelang men bezig is serieuzer wordt in het fotograferen. T.a. hiervan is  Peggy een uitzondering. Bij mij is het vermoeden dat haar keuze om de fotografie als hobby te gaan beoefenen komt door haar liefde voor de macrofotografie. In een korte tijdbestek heeft zij zich niet alleen de nodige fotografische accessoires, maar vooral de benodigde theorie eigen gemaakt. Het is daarom niet vreemd dat onder de leden de naam Peggy haast synoniem is aan “macrofotografie”.

Geleidelijk kan gesteld worden dat zij haar fotografische kijk ook naar andere onderwerpen richt. Het is mij een genoegen u het resultaat van haar fotoreportage middels een samen gestelde fotocollage te presenteren.