FOTOWANDDECORATIE

FOTOWANDDECORATIE


Theo Tjong-A-Tjoe (Paramaribo 1936) bekend als Theo Tjong (beeldend fotograaf) is een begrip in de Surinaamse fotowereld. Zijn stijl van fotograferen, een kruising tussen grafiek en fotografie. Kenmerkend zijn het gebruik van compositie, kleur en montage, hetgeen een geheel ander perspectief van de werkelijkheid doet ontstaan. Hij creëert digitaal nieuwe beelden. Dat doet hij vanuit  door hem gemaakte foto’s, soms uit elementen die hij uit heeft geselecteerd, een manier van fotograferen die tot zijn recht komt in fotowanddecoratie maar zeker ook als fotogeschenk aan de muur. Fotografie liefhebbers en verzamelaars hebben de afgelopen jaren in een van de exposities op Curaçao, in Nederland en Suriname een werk kunnen aanschaffen. Bent u niet in de gelegenheid geweest bij een van deze exposities aanwezig te zijn? Het is nu mogelijk zo'n prachtige exclusieve foto  in huis te krijgen .  Bovendien wordt rekening gehouden met uw wens ten aanzien van het formaat.

 

Bent u geinteresseerd voor een fotoboek en/of foto van een van de thema's uit de website, e-mail: theotjongfoto@yahoo.com

© Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te reproduceren of op welke manier dan ook te gebruiken zonder toestemming.

 

Are you interested for a photo book and/or photo of one of the themes from the website, email: theotjongfoto@yahoo.com

© It is not allowed to reproduce images from this website or in any way use it without permission.